Verbeter je mentale gezondheid  

Coaching, therapie en vitaliteit

Een weekend 'Onthaasten in Zeeland'. 

Een uitnodiging om drie dagen bij jezelf stil te staan

Het leefpatroon waarin we ‘als vanzelf’ belanden, leidt soms tot situaties waarin we mentaal vastlopen. Hoewel we hierin graag verandering willen aanbrengen, lukt ons dat niet makkelijk. Hoe doorbreek je die patronen?

In groepen van maximaal vier personen, schenken we in het weekend aandacht aan het voedings- en drinkpatroon. De sobere op orthomoleculaire principes gebaseerde menu’s zijn gericht op het vrijmaken van energie.  In de middag bouwen we een relax-moment in waarbij een leverpakking ondersteuning biedt om je fysiek energie te geven. Het is daarmee detoxen zonder te vasten.

We verkennen je bewustwordingspatroon in enkele (korte) één-op-één gesprekken. Op socratische wijze maken we de mentale grenzen die je onbedoeld en ongewild beperken, zichtbaar. Daarnaast aandachtsoefeningen je tot heel andere bewustwording. Beide onderdelen kunnen je nieuwe wegen tonen die voor je openstaan en je daarmee ook mentaal energie geven.

Voor het verkennen van je bewegingspatroon word je uitgenodigd deel te nemen aan onze verschillende yoga-oefeningen, waar we elke dag aandacht aan zullen geven. Afhankelijk van het weer maken we in de vroege middag een strandwandeling of een boswandeling.

Je slaapt apart in een meer-persoons kamer in een eenvoudig duikhotel in Scharendijke. Hier heerst een zeer informele sfeer. Het weekend is erop gericht 'tot jezelf te komen' en je bent daarom vrij in je vrijetijdskleding deel te nemen aan het weekend. 

De weekenden vinden in elke maand plaats. Wanneer je interesse hebt vraag ik je te mailen naar Willemien@onthaasteninzeeland.nl voor verdere informatie over de data en het programma.